Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емануела за връзката си с Джизъса: Имаше и целувки, неговата приятелка разбра и полудя

отпечатай новината

09.11.2018 10:51 | Видян 2991 пъти

Емануела за връзката си с Джизъса: Имаше и целувки, неговата приятелка разбра и полудя

Ревността, която измъчва Русата Златка под покрива на Биг брадър, е напълно основателна. Изкусителната плеймейтка се побърква от размисли дали гаджето й Благо Георгиев не е хвърлил око на певицата Емануела.

Оказва се, че свалката между Джизъса и Емануела вече се е случила, и то преди доста години. Запис на несъществуващото вече предаване Горещо разкрива за аферата между двамата преди 10 години!

"Не се стигна докрай. Сваляхме се, пишехме си. Но приятелката му разбра, станаха скандали и нищо не се случи. Нещата се разсъхнаха, без да има нищо", признава Емануела. Приятелка по това време на Благой е гимнастичката Христина Витанова, която му роди две деца.

Във видеото Емануела добавя, че Благо е много хубав мъж, тип Дейвид Бекъм.

"Намерихме си телефоните, видяхме се на вечеря, имаше и целувки", разкрива още певицата.

"Неговата приятелка разбра и полудя. Беше ми звъняла по телефона. В 2 часа през нощта ми се обади с думите: "Остава мъжа ми на мира". После разбрах, че тя си е изнесла багажа, имаше драми. Ако му бях пуснала, щеше да спи с мен", откровено си признава Емануела.

В друго свое интервю, година по-късно, тя пак дава глас на сексуалните си мераци към Благой: "Бих правила секс с него за една нощ".

Години по-късно съдбата среща отново Емануела и Джизъса в къщата в Нови хан. И двамата са сменили куп партньори от първата им среща, но повторна свалка е напълно възможна, пише България Днес.

Още първата вечер в къщата Златка полудя от ревност още при първата мисия, която нейният любим трябваше да изпълни заедно с Емануела. По всичко личи, че продуцентите усилено ще работят да засилят любовния триъгълник, който за момента хич не се нрави на Райкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !