Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Деси Банова за месец свали килата от раждането

отпечатай новината

09.11.2018 11:37 | Видян 1846 пъти

Деси Банова за месец свали килата от раждането

Десислава Банова, вече Плевнелиева по мъж, напълно е възвърнала фигурата си отпреди да роди сина си Йоан.

Блондинката изгря на представянето на книгата на Христо Стоичкова само 35 дни след раждането. В черна рокля по тялото, Десислава показа, че е свалила всички натрупани килца за по-малко от месец. През 9-те месеца, красавицата наддаде около 12 кг., пише Уикенд.

Бившата синоптичка шашна всички с изваяната си фигура на офицалното представяне на автобиографичната книга на Камата. Младата майка грееше с огромна усмивка, добро настроение и спретнато облечена. Всички не спираха да питат как е успяла да се втали, а тя с усмивка отговаряше, че от грижи за бебето и здравословно хранене е успяла да разкара всяка излишна мазнинка от тялото си. Без никакви диети и глад!

Плевнелиеви не пропуснаха да си направят няколко снимки със Стоичков, а злите езици не спираха да се подиграват, че бившия президент е застанал редом до баджанака си. Според упоритите слухове, в миналото Деси е имала кратка секс афера с Христо Стоичков. Двамата успяха да запазят добри отношения години по-късно, а очевидно Плевнелиев не се смущава от миналото на половинката си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !