Донков се хвърли от самолет

Популярният актьор Деян Донков бори страховете си, като...

Меган Маркъл окончателно скъса с...

Бременността придава на Меган Маркъл допълнителна...

Участниците във Фермата вдигнаха джендър сватба

отпечатай новината

09.11.2018 14:55 | Видян 420 пъти

Участниците във Фермата вдигнаха джендър сватба

Новата седмица в риалитито Фермата е под надслов Смяна на ролите и по тази причина мъжете ще изпълняват всички женски задължения, а жените – мъжките. Оказа се обаче, че тази промяна няма да е свързана само с домашните им и седмични задачи, а ще засегне всички аспекти от живота им в стопанството.

Поредният обичай, който се наложи да изпълняват, доведе както до първоначален шок, така и до множество комични коментари сред участниците. Причината е, че фермерите ще трябва да разиграят традиционна сватба, но в по-съвременен джендър вариант.

А именно – Жоро ще застане за втори път в живота си пред олтара, но сега не като младоженец, а като булка. Негов „съпруг“ пък ще бъде нежната филоложка Александра. Те не бяха единствените, които си размениха ролите. За кума на младото семейство беше назначен Митко, а за кум – Роси.

И понеже сватбата е джендър, гостите също бяха с разменени роли. Участниците сериозно се заеха със задачата да изпълнят новия обичай. Освен че мъжете се гримираха и се издокараха в красиви рокли, любезно предоставени им от дамите в стопанството, Роман и Симеон се постараха да наберат от градината най-красивите цветя за сватбения букет.

Както е по традиция, булката Жоро беше откупена от дома й, а по пътя за церемонията младоженците се насочиха под музикалния съпровод на Дидо, Лилия и Нури. Пред олтара двойката беше венчана от кумата Митко, не беше пропуснат и моментът с четенето на клетвите и размяната на халки.

След така очакваната джендър целувка младоженците и гостите им се отправиха към лятната кухня за сватбеното тържество. Противно на традициите обаче, този път булката пренесе младоженеца Александра до мястото на купона.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !