Черната Златка иска да е част от...

„Преди време една приятелка ми запали интереса по...

Лъжи и правна неграмотност от Цецка...

Куп лъжи изрече правосъдният министър Цецка Цачева пред...

Участниците във Фермата вдигнаха джендър сватба

отпечатай новината

09.11.2018 14:55 | Видян 489 пъти

Участниците във Фермата вдигнаха джендър сватба

Новата седмица в риалитито Фермата е под надслов Смяна на ролите и по тази причина мъжете ще изпълняват всички женски задължения, а жените – мъжките. Оказа се обаче, че тази промяна няма да е свързана само с домашните им и седмични задачи, а ще засегне всички аспекти от живота им в стопанството.

Поредният обичай, който се наложи да изпълняват, доведе както до първоначален шок, така и до множество комични коментари сред участниците. Причината е, че фермерите ще трябва да разиграят традиционна сватба, но в по-съвременен джендър вариант.

А именно – Жоро ще застане за втори път в живота си пред олтара, но сега не като младоженец, а като булка. Негов „съпруг“ пък ще бъде нежната филоложка Александра. Те не бяха единствените, които си размениха ролите. За кума на младото семейство беше назначен Митко, а за кум – Роси.

И понеже сватбата е джендър, гостите също бяха с разменени роли. Участниците сериозно се заеха със задачата да изпълнят новия обичай. Освен че мъжете се гримираха и се издокараха в красиви рокли, любезно предоставени им от дамите в стопанството, Роман и Симеон се постараха да наберат от градината най-красивите цветя за сватбения букет.

Както е по традиция, булката Жоро беше откупена от дома й, а по пътя за церемонията младоженците се насочиха под музикалния съпровод на Дидо, Лилия и Нури. Пред олтара двойката беше венчана от кумата Митко, не беше пропуснат и моментът с четенето на клетвите и размяната на халки.

След така очакваната джендър целувка младоженците и гостите им се отправиха към лятната кухня за сватбеното тържество. Противно на традициите обаче, този път булката пренесе младоженеца Александра до мястото на купона.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !