Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Властта не щяла да дава оставка, притеснена от служебен кабинет

отпечатай новината

12.11.2018 16:25 | Видян 1859 пъти | Гласували 1

Властта не щяла да дава оставка, притеснена от служебен кабинет

Властта не ще да подаде оставка, поради опасността от идване на ровичкащ служебен кабинет, разказа пред 19 минути много високопоставен източник от самото правителство.
Изострянето на отношенията между ГЕРБ и президента през последната година гарантира, че този път държавният глава няма да назначи премиер като Огнян Герджиков. Известно е, че първата му работа след разговора с президента е била да се обади на Бойко Борисов.

Впоследствие така и нямаше извършена ревизия на свършеното от предходното правителство. Дори по сравнително дребни казуси като отново актуалния НДК например, по който вчера тръгна и съдебно дело. Напомняме, че при цена на ремонта в поръчката от 15 млн. лв., той излезе 45 млн.лв. И никой не може да обясни тази разлика при непроменени параметри.

Нов кабинет, назначен от Радев, със сигурност няма да си затваря очите пред завареното положение, а това би могло да се окаже сериозен риск, особено по линия на строителните поръчки, ала не само. И ужасяваща тема за предизборни дебати.
Апропо, нека да кажем, че проф. Герджиков, който с бездействие помогна за завръщането на ГЕРБ във властта, получи ясен знак за ценността на хора като него за победителите.

Първо му дадоха синекурен пост като шеф на водопад – Съвета по законодателството при Народното събрание, питан само веднъж или два пъти при писането на безобразните закони на този парламент с най-малко юристи в историята. После, с идването на несравнимата Цвета Караянчева като председател, Съветът беше разформирован и то по типичния за нея некрасив и недотам възпитан и изискан начин. Поуката е ясна.

А италианците имат един железен лаф: „Човек предупреден, наполовина е спасен”...

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !