Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Съли Ърна: Обикнах България

отпечатай новината

13.11.2018 10:31 | Видян 954 пъти

Съли Ърна: Обикнах България

Фронтменът на Godsmack Съли Ърна направи специално обръщение към българските си фенове, като записа кратко видео от родния си град в Масачузетс.

Повод за клипа бе книгата му „Пътищата, които избираме“, в която той описва първите 30 години от живота му и която вече е налична на пазара у нас. „Разбирам, че вече тя може да бъде намерена в България – страна, която обикнах изключително много с времето. Нямам търпение да се видим през март!“, каза Ърна.

Музикантите от Godsmack трябваше да се качат на сцената в „Арена Армеец“ на 27 ноември. Концертът обаче беше отменен заради смърт в семейството на китариста Тони Ромбола. Вместо това, групата ще взриви най-голямата зала у нас на 30 март. Тогава и Ърна ще получи възможността да представи лично биографичното си томче. „Животът на Съли е невероятен. Дори заслужава да бъде екранизиран.

Той изкарва тежко детство и брутално юношество. Интересното при Съли е, че той е роден в САЩ, но е 100% италианец. Има една глава от книгата, която е изцяло посветена на Италия – за това кое го връща там", разкрива Елена Розберг, която е автор на българския превод на „Пътищата, които избираме“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !