Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Ямато ще проведат уъркшоп за деца с тайко-барабани

отпечатай новината

13.11.2018 14:28 | Видян 579 пъти

Ямато ще проведат уъркшоп за деца с тайко-барабани

Японските барабанисти Ямато, които ще изнесат концерт в София на 18 ноември от 20:00 ч в зала 1 на НДК, ще проведат безплатен уъркшоп за деца и възрастни с тайко-барабаните си на 16 ноември от 18:00 ч в зала “В парка”(бивша Мати Д, над кино “Люмиер”).

В уъркшопа могат да вземат участие хора, които имат закупени билети за спектакъла на Ямато. Ямато ще дадат възможност на участниците да се докоснат до тайко-барабаните и да участват заедно с японските барабанисти в разучаването и изпълнението на една песен. Японските барабанисти вярват, че ритъмът на тайко е достъпен за всеки човек, защото е като пулса на сърцето, което всеки човек носи в себе си.

Винаги, когато имат възможност, те са щастливи да помогнат на младите почитатели на японските барабани лично да опитат какво е да участваш в създаването на техния уникален ритъм. Събитието е подходящо за участие на деца над 10 години и е безплатно за участници със закупени билети за концерта на Ямато в София на 18 ноември. Записване на място и предварително на фейсбук-събитието за концерта в София.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !