Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Сватбата на Приянка и Ник – в двореца Умайд Бхаван

отпечатай новината

13.11.2018 14:59 | Видян 1115 пъти

Сватбата на Приянка и Ник – в двореца Умайд Бхаван

Индийска приказка с модерни елементи. Това ще бъде сватбата на Приянка Чопра и Ник Джонас. Пет месеца след като обявиха техния годеж, двамата ще се врекат във вярност не къде да е, а в пищния дворец Умайд Бхаван, намиращ се в индийския град Джайпур.

Двойката вече е запазила луксозния хотел за 1 декември, когато ще бъде същинската церемония.

36-годишната актриса и 26-годишният ѝ любим са предвидили няколко различни събития, предшестващи сватбата им. Празниците за техните две семейства започват през последната седмица на ноември, съобщава Daily Mail.

Очаква се Ник да носи традиционни одежди в цвят слонова кост, а Приянка да е с тъмночервено индийско сари и традиционните за специалния момент бижута.

Тъй като булката е индийка, сватбата ще бъде традиционна. На нея ще има задължителния елемент мандап – сцена с конструкция от четири дървени стълба, която символизира силата на родителите, създали, отгледали и възпитали младоженците. След като двамата се срещнат за първи път на въпросното място, ще си разменят специално изработени венци от цветя. После трябва да седнат на столовете в центъра на подиума, а около тях да седнат най-близките им, които се смятат за свидетели на любовта им.

След сватбата Приянка и Ник ще сключат и християнска церемония, за да няма сърдити от двете семейства.

Точният брой на гостите, които ще присъстват на сватбата, все още е неизвестен. Капацитетът на двореца Умайд Бхаван, който е един от най-известните хотели в Индия, е с капацитет от 347 стаи, което означава, че бъдещото семейство може да е запазило цялата сграда.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !