Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Златка изневерявала на Жоро с Благо поне от година

отпечатай новината

13.11.2018 16:01 | Видян 2251 пъти

Златка изневерявала на Жоро с Благо поне от година

Златка и Благо се оплетоха в лъжи по време на една от мисиите в „Биг Брадър“. На всички ни стана ясно, че връзката им се гради на единия секс и нищо повече. Благой не успя да назове името на майката на жената до него, което предизвика истински фурор сред зрителите на предаването. А от останалите им отговори разбрахме, че двамата никак не се познават.

Влюбените гълъбчета твърдят, че са заедно от три месеца и че първата им целувка се е случила в колата на 13 септември. Датата е вярна, но не става въпрос за тази година. Запознати с любовния живот на блондинката от Пазарджик издават, че тя спи с футболиста от година. Започнали отношенията си съвсем на шега, за задоволяване на нагона, писа „Шоу“.

Златка слагала рога на възлюбения си по онова време Георги Валентинов с набожния Благой. А според запознати – и с много други.

Аферите и баламосването на Жоро продължават докато той решава да й предложи брак. След това последвал ултиматум от страна на Благой, който се ядосал и искал да разбере веднъж завинаги с кого иска да бъде тя. В крайна сметка Златка прецака Валентинов и скочи в обятията на Джизъса.

Говори се, че продуцентите на формата водят преговори с Георги да влезе при бившата си и бившия си най-добър приятел, който дълго време спеше с жена му под носа. Те го убеждавали, че по този начин ще накара Златка и Благой да страдат и да ги мрази цяла България, плюс това, че ще си изчисти своя си имидж.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !