Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Шаде пусна ново видео

отпечатай новината

15.11.2018 12:07 | Видян 1252 пъти

Шаде пусна ново видео

През март Шаде представи първата си песен от 7 години насам. Парчето Flower of the Universe бе част от саундтрака на филма A Wrinkle in Time. Сега 59-годишната британка пусна песента The Big Unknown, която ще бъде част от саундтрака на друга филмова продукция – Widows на режисьора Стив МакКуин.

Песента е написана от Шаде специално за финалната сцена на филма. Съобщава се, че тя е била помолена от МакКуин „да се вгледа дълбоко в себе си и да напише песен за загубата и оцеляването“. Песента пасва изцяло с цялостната атмосфера на филма, а Шаде отново доказва колко брилянтна е, ставайки дума за създаването на музика. Парчето ни е представено със специално изготвено лирик видео, включващи кадри от филма.

Саундтракът на Widows определено ще си заслужава, пише Soundtrack.bg. Освен Шаде, там ще можем да чуем още артисти като Нина Симон, а оригиналната музика към него е написана от великия Ханс Цимер.

Режисиран от Стив МакКуин и базиран върху книгата на Джилиан Флин, Widows е съвременен трилър с участието на актриси като Виола Дейвис, Мишел Родригес, Елизабет Дебички и Синтия Ериво. Участват още популярни имена като Лиъм Нийсън, Колин Фарел и Робърт Дювал. Филмът разказва историята на четири жени, които нямат нищо общо помежду си, освен това, че споделят един и същи заем, оставен им от мъртвите им съпрузи.

Видеото можете да гледате ТУК !

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !