Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Разпъват палатки за феновете на Евровизия в Тел Авив

отпечатай новината

15.11.2018 14:11 | Видян 834 пъти

Разпъват палатки за феновете на Евровизия в Тел Авив

Да превърнат свой парк в къмпингов лагер, където в палатки и каравани да бъдат настанявани феновете на Евровизия, пристигнали за финалите на конкурса в Тел Авив. Това обмислят от общината и туристическото министерство в Израел.

Според плана, палатките и караваните ще бъдат едноместни, двуместни, ще има и такива, пригодени за цели семейства. В лагера ще има и отделни учреждения, които да служат като тоалетни, бани, перални и туристически центрове. Терен на къмпинга ще даде един от най-големите паркове в Тел Авив – HaYarkon.

Целта на изграждането на лагера е преодоляването на проблема с ниския капацитет на местните хотели, които трудно биха успели да дадат подслон на всички гости на Евровизия. Това доведе и до друг алтернативен план за настаняване. Той включва ангажирането на круизен кораб, който би побрал в себе си около 2000 посетители.

Следващото издание на песенния конкурс ще се проведе от 14 до 18 май в Тел Авив, след като миналата година в Португалия триумфира израелската певица Нета Барзилай. Припомняме, че България няма да се състезава в Евровизия през 2019 г., а като причина за това от БНТ посочиха липсата на достатъчно средства.

Източник: Monitor



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !