Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Шабан Шаулич избра да дели сцена със Софи Маринова

отпечатай новината

15.11.2018 14:27 | Видян 1410 пъти

Шабан Шаулич избра да дели сцена със Софи Маринова

Сръбската легенда на фолка Шабан Шаулич лично избра Софи Маринова, която да се качи на сцената на зала „Арена Армеец“ на 21 декември, за да подгрее прощалното му шоу у нас.

Той не веднъж е споделял, че певицата е една от любимите му български изпълнители.

Щастлив съм да ви призная, че ще се съберем със Софи Маринова на една сцена за да подарим на българската публика едно наистина запомнящо се шоу“, сподели звездата.

Фолк певицата не крие радостта си от поканата на Кралят на сръбската музика и вече е в трескава подготовка за голямото събитие. Специално за концерта на Шабан тя подготвя програма с най-големите си хитове, за да вдигне публиката на крака.

Софи Маринова е една от малкото родни певици, която се отличава с вокален диапазон, обхващащ 4 октави. Печелила е редица музикални награди и конкурси. Едва в 10-и клас сбъдва мечтата си и започва да се занимава професионално с музика. С оркестъра си пеела по сватби и кръщенета, а в репертоара си имала парчета на едни от най-популярните сръбски изпълнители, като безспорно неин фаворит е бил Шабан Шаулич.

Години по-късно записва и първите си хитове „Стари рани”, „Слънчице мое”, „Плачещо сърце” и „Единствен мой”, които я изстрелват на върха и я превръщат в една от най-търсените певици.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !