Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мъжът на Яна Маринова върти ножа на Рамбо

отпечатай новината

16.11.2018 11:07 | Видян 1599 пъти

Съпругът на Яна Маринова – боксьорът Тихомир Винчев, влиза в обувките на Джон Рамбо за бойните сцени от предстоящото пето заглавие на поредицата - „Последна кръв“, научи „Монитор“.

Това не е първият холивудски ангажимент на бойния хореограф, който само няколко месеца по-рано стана знаменосец в мегапродукцията „Хелбой“. В петия филм „Рамбо“ Винчев ще замести самия Силвестър Сталоун в по-физически издържаните сцени, като ще пробва уменията си и във въртенето на ключовото оръжие на зелената барета за „Последна кръв“ - ножът „Спирачът на сърца“ (The Heart-Stopper).

Снимките на „Рамбо 5“ стартираха в София в началото на миналия месец, по-голямата част от работата по филма обаче ще бъде изместена към Канарските острови. Слай прекара повече от месец у нас, като дори получи колет от семейството си, вдъхновен от лентата. Якето с надпис „Рамбо“ и изрисуван череп с барета, което актьорът се похвали, че е получил от своите близки, вече е достъпно и за масовия потребител. Заклетите фенове на франчайза ще могат да се сдобият с връхната дреха за 150 долара, като поръчките се осъществяват от официалния сайт на звездата. Част от якетата Сталоун дава заявка, че ще дари на американските ветерани.

Режисираният от Ейдриън Грюнберг филм „Последна кръв“ ще направи световната си премиера през 2019 г., като точната дата все още не е официално обявена. 10 години след последното включване на Рамбо на големия екран мнозина се запитаха дали публиката е все така заинтригувана от приключенията на героя. Интересът, оказва се, е голям, като правата за разпространение са закупени за вече над 35 държави. От българска страна за дистрибуцията на „Последна кръв“ по кината ще се грижи Tandem.

Припомняме накратко и сюжета. Джон Рамбо се опитва да води нормален начин на живот, отдал се на уединение в „пещерата“ си (както се изказва самият Слай – б.а.) в ранчо в Аризона. Спокойното му ежедневие обаче се разклаща, след като негова близка приятелка го моли за помощ, тъй като внучката й е изчезнала по време на парти в Мексико. Героят на Сталоун веднага се заема със случая, а гърба му ще пази журналистка (Пас Вега), чиято сестра също е отвлечена.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !