Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Петко Димитров: В стаята на Кулагин миришеше лошо

отпечатай новината

16.11.2018 16:29 | Видян 6982 пъти | Гласували 2

Петко Димитров: В стаята на Кулагин миришеше лошо

Петко Димитров е легенда в бизнеса със заведения. Кариерата си той стартира в култовия БИАД, където е охрана на Слави Бинев, а впоследствие и управител. По-късно разработва - вече като собственик, най-хитовите столични дискотеки: Син Сити, Найт Флайт и Клуб 33, напомня Уикенд.

Преди години чаровният ресторантьор взе участие в Денсинг Старс и покрай това предаване най-неочаквано намери любовта – партньорката му в танците Яна Акимова стана негова съпруга. Тази есен двамата отново се подвизаваха на малкия екран – във ВИП Брадър, но нежната половинка на тандема напусна бързо Къщата, а главата на семейството остана в шоуто до финала. В крайното класиране Петко зае почетното четвърто място.

„ВИП Брадър е страхотен проект, който ме изненада и приятно, и не толкова. Приятно, защото успявах да се владея и не се изложих много, а и защото се запознах с нови хора. Неприятно, защото ми беше трудно в Къщата. Гледайки предишните сезони като зрител си мислех, че е лесно, но се оказа по-различно“, споделя бизнесменът, като добавя, че най-тежко му е било в Брадъра за това, че не може да вижда децата си и напускането на Яна.

Според Петко най-много му подхожда първото място, но зрителите, в крайна сметка, решиха да го сложат на 4-то.

Димитров доста трудно се е овладял да издържи да не избухне срещу Кулагин. В реалния живот няма в обкръжението си хора като него и тежко понасял грозното отношение на гримьора към жените. Ако се е бил осмелил да обиди Яна, „най-вероятно нещата нямаше да се развият приятно за него“, категоричен е Петко.

Според него човекът с най-ниска хигиена е бил именно Валентин. „Той спеше в отделна спалня, и когато се налагаше да ходя при него да го събудя, вътре си „ухаеше” на обувки. Той си ги държеше до главата. Влизайки, ме удряше миризмата им, което е нещо непосилно за мен. Нямаше вариант аз да спя в това помещение“.

Колкото до това дали е осъществил приятелства с другите участници, бизнесменът отсече: „Да, тези дни дори бяхме с Папи, Мира и Наско. С Божана пък имахме работен обяд заради съвместен проект, който ще види бял свят един ден. Не мога да кажа, че който и да било от вече бившите ми съквартиранти ми е неприятен. Просто някои харесвам повече, а други по-малко. Със Стефан едва ли ще останем много близки, с Кулагин и Рози пък сме от различни светове“.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !