Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Бербатов: Самотата ми помага

отпечатай новината

20.11.2018 14:26 | Видян 2215 пъти

Бербатов: Самотата ми помага

На връх рождения ден на дъщеричката си, Димитър Бербатов гостува в предаването Плюс- Минус. Пред водещите Кузман Илиев и Владимир Сиркаров дебютиращият писател, който тези дни издаде своята автобиография сподели:

-Не съм си мислил, че съм толкова добър футболист. Виждах потенциала си и не спирах да работя, за да стигна там, където искам да бъда. Хората около мен ми помогнаха много, както сега и аз се опитвам да помагам на децата. Много ми помогна фактът, че в ранна възраст успях да изляза от България и да развия таланта си, сега аз подкрепям талантливите млади българи.

-Димитър Пенев беше човекът, който подкрепяше Стилиян Петров, Мартин Петров и мен.  Той беше човекът, който даде шанс на всички нас. Вдъхна ми самочувствие да развием своите качества. После всеки показа на какво е способен и впоследствие си търсеше щастието в чужбина.

-За да успееш в света на футбола, са нужни много тренировки, но и въображение. Футболът в страната не е на нивото, на което ми се иска. Въпреки че се правят много усилия за развитие в спорта.

-Имам нужда от спокойствие, от свое лично пространство. Така подреждам мислите си. Ако искаш да успееш и да се развиваш, трябва да правиш разбор на тренировките и мачовете. Много ми е важно рисуването, което открих, благодарение на баща ми.

-Самотата ми помага да излизам по-лесно от кризисни ситуации, както и да преценявам правилно хората, които ме заобикалят. Въпреки съветите на близките си, винаги съм вземал сам решенията в живота си.

-Приятелството е много важно. Имам близки приятели от дълги години, които продължават да бъдат до мен. Дори и да не сме се чували с години, нашите отношения не са се променили. Аз съм много лоялен към приятелите си.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !