Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Плеяда от знаменитости поздравиха д-р Денкова

отпечатай новината

21.11.2018 14:08 | Видян 4091 пъти

Плеяда от знаменитости поздравиха д-р Денкова

Класното събитие  бе повод за първата светска изява на Ромина Тасевска Мис България 2010, която живее в Банкок и за кратко е в България. Красивият модел на Визаж се появи в компанията на Кристина Несторова и „Мис България 2012” – Габриела Василева.

Малко след тях пристигна и шефката на най-реномираната агенция за топ-модели, Евгения Калканджиева, дни след като напусна къщата на ВИП Брадър Most wanted. Актрисата от хитовия сериал Откраднат живот Деси Бакърджиева се почувства като у дома си, сподели самата тя, разглеждайки обзаведената с високо-технологична апаратура хирургия. Дизайнерът на интериора арх. Таня Дикова уважи домакините и блесна в стилна визия в унисон с посочения в поканата Shine bright дрес-код. 

Маги Сидерова, водещата на Bulgaria On Air Джуджи, Теди Кацарова, Богдан Томов, придружен от съпругата си, Жени и Ваня Джаферович, Елвира Георгиева в компанията на съпруга си д-р Николай Георгиев, водещият на 120 минути по БТВ – Светослав Иванов и съпругата му Вяра Деянова, издателят Емил Стоянов и съпругата му – топ-журналистът Маргарита Ралчева и много други, поднесоха искрените си благопожелания за 12-я рожден ден на клиниката и разгледаха дерматологията и хирургията разположени на площ от над 1000 кв.м. Клиниката работи от средата на лятото, но официалното откриване се случва месеци по-късно, заради натоварения график на д-р Денкова и д-р Стоянов.

В уютното пространство работят 8 дерматологични кабинета, включително дерматохирургия и 1 операционен блок, в който ще се извършват миниинвазивни процедури за моделиране на лице и тяло. В сектор Хирургия са обособени 2 операционни блока и собствен стационар. DR-DENKOVA DERMATOLOGY е един от най-успешните естетични стартъпи в България, и то създаден от жена. Самата Радина Денкова винаги е вярвала, че красотата се появява в момента, когато една жена повярва в себе си.

“Винаги съм се опитвала да бъда визионер и да гледам напред, особено когато става дума за бизнеса ми. И съм щастлива, че в момента поставяме основите на следващите години сериозна и вдъхновяваща работа. В DR-DENKOVA DERMATOLOGY на бул. Симеоновско шосе 62 най-сетне разполагаме с достатъчно пространство, за да развием дерматохирургията и миниинвазивните естетични процедури за лице и тяло, за които сме пионери в България и за които предвиждам огромно бъдеще.“ – развълнувано разказва Денкова.

Самата тя е единственият български сертифициран тренер за неоперативно моделиране на лице и обучава лекари от цяла Европа. Някои от тях пристигнаха специално за откриването. “Не спирам да повтарям на младите лекари, че естетичната дерматология не е спринт, а маратон. За да натрупаш техника, опит, познания, а също и подход към  пациентите, за да получиш лоялността и доверието им, са необходими години. И в същото време можеш да ги изгубиш само за един миг, само с едно трепване на ръката.”  - споделя в свое интервю д-р Денкова.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !