Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Нови преракания и разкрития ни очакват довечера в Къщата

отпечатай новината

21.11.2018 15:54 | Видян 1558 пъти

Нови преракания и разкрития ни очакват довечера в Къщата

Къщата на Биг Брадър отново бе изпълнена с пререкания и нови разкрития. Този път изненадата дойде от Златка и Никита. Още в понеделник вечерта, след елиминациите, около Никита се завъртя скандал, в който тя се оказа сама срещу всички.

Няколко реплики по-късно нервите на Златка не издържаха и двете жени влязоха в остър спор, от който последствията няма да закъснеят. Какво се случи между двете Съквартирантки и каква тайна ще излезе наяве, ще видим довечера в 21:00 в ефира на NOVA.

Седмицата на Уагабунга в Къщата носи със себе си предизвикателства, на които само най-заклетите „непипажи“ могат да устоят. Всяко неуспешно преминаване през мисиите, обаче, бива наказано и някои от Съквартирантите ще се наложи да останат буквално по бели гащи заради грешките на един от братята си. Кой и защо успя да провали мисия Пипаж ще видим тази вечер.  

Освен всичко това днес ни очакват и номинации, от които Албена е защитена с щита на SDI. Съквартирантите ще имат възможността да гледат номинациите, наред със зрителите на NOVA, и ще видят кой и поради какви причини ги е номинирал.

Кои ще са номинираните за изгонване в понеделник ще видим днес от 21:00 часа в поредния епизод на Биг Брадър: Most Wanted.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !