Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Стрес спря кърмата на Клои Кардашиян

отпечатай новината

21.11.2018 16:25 | Видян 1238 пъти

Стрес спря кърмата на Клои Кардашиян

Риалити сензацията Клои Кардашиян не може да кърми дъщеричката си заради стрес.

Звездата от Keeping Up With The Kardashians разказа подробно на последователите си в социалните мрежи колко трудно е майчинството за нея, особено след постоянните изневери от страна на любимия й – баскетболиста Тристан Томпсън.

„Пробвах да кърмя седмица след седмица. За мен беше прекалено болезнено, а и не произвеждах много мляко. Трябваше да ползвам помпичка всеки път, когато малката заспи. Предполагам, че заради стреса млякото ми спря.“, разказа тя.

Кардашиян допълни, че е посетила различни доктори и пробвала всичко, но бебето изгубило килограми и се е наложило да прибегне до използването на адаптирано мляко.

Припомняме, че 34-годишната красавица гушна малката Тру през април, а Томпсън присъства на раждането. Преди това се спекулираше, че той не е бил допуснат до родилното, след като папараци го хванаха в изневяра.

Това не е първата му стъпка встрани. Към момента двойката не се е разделила, но другите попълнения от прочутия клан Кардашиян твърдят, че Клои още не може да преглътне публичното унижение.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !