Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Вижте 8 от най-луксозните частни самолети в света

отпечатай новината

22.11.2018 13:26 | Видян 3956 пъти

Вижте 8 от най-луксозните частни самолети в света

Частни производители на самолети като Гълфстрийм, Бомбардие и Ембраер предлагат нови нива на лукс, технология и ефективност.
 
Но някои клиенти преобразуват търговските самолети на Еърбъс и Боинг за лично ползване. Цената на тези самолети варира от десетки до стотици милиони долара. Ето и 8 от най-луксозни частни самолета в света според Business Insider.

1.Embraer Legacy 500 - За разлика от другите самолети в списъка, този е от средно ниво, проектиран да лети на по-къси маршрути. Струващ само $20 млн. той е най-достъпният от осемте. Но това не означава, че интериорът на клиентите не е впечатляващ. Кабината е облицована със скъпоструваща кожа и дървен фурнир. Подовете му са покрити с фини килими и блестяща каменна облицовка. Embraer Legacy 500 има най-просторната кабина в своя клас.


2. Gulfstream G500: За $44 млн. не е най-скъпата оферта на Гълфстрийм, но е най-новата. Очаква се да влезе в експлоатация по-късно тази година. G500 е оборудван с кабинки, специално пригодени за нуждите на клиента. В самолета има и високоскоростен интернет, който е 30 пъти по-бърз от този на настоящите си конкуренти.

3. Gulfstream G650ER: На $66.5 млн., G650ER е водещият продукт на Гълфстрийм. Той може да измине 12 070, 08 км, което означава, че може да завърши полети над Тихия океан. Самолетът е направен от скъпи кожи, фини дървени фурнири и стилна каменна облицовка. Цялата кабина може да се управлява с помощта на приложение за смартфони.

4. Bombardier Global 7000:  Подобно на G650ER, Global 7000 е проектиран да бъде най-добрия частен самолет на големи разстояния. Самолетът за $73 млн. ще бъдат пуснат в експлоатация през втората половина на тази година. Кабината може да бъде конфигурирана по различни начини, включително като трапезария и мултимедиен театър. Global 7000 има дори самостоятелна спалня. Това е важна екстра, като се има предвид диапазонът на самолета, който е повече от 13 679, 42 км.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !