Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Кали и Жана Бергендорф стават фокусници

отпечатай новината

22.11.2018 14:13 | Видян 1290 пъти

Кали и Жана Бергендорф стават фокусници

В рамките на ексклузивното събитие бе представен новия зимен Маутай Мистириъс. Екзотичната напитка е изкусителен микс от червено вино, кампари, Маутай и просеко. Магическата вечер бе подправена от шоуто на мага Мисър Джим. В атмосферата на нощна София се забавляваха певицата Мартина и топ-диджея Djane Monique, създател на проекта „Кавър”.

Водеща на събитието отново бе Ива Екимова. В столичния Magic Bar Йордан Георгиев, Деян Чилов, Христо Голбез и младия Христо Тонев забавляваха гостите със своите магически трикове по време на Маутай Маджик шоу 2.0. Впечатляващи фокуси и комедиен спектакъл се сляха в едно на представянето на новия коктейл, авторска разработка на миксолога на Nomad Barman, Нели Димитрова.

Magic Bar, в който всяка вечер талантливи фокусници посрещат гостите, отвори врати, за да обгърне в магия нощта.Посетителите бяха посрещнати с екзотични коктейли, носещи имената Asian Mystery и Moon Drops, приготвени от миксолозите на Nomad Barman. Маутай Мистириъс бе в перфектен синхрон с кулинарните изкушения, представени от Димитър Донев. Магията на традиционната българска кухня бе допълнена от екзотиката на Азия.

Огнената напитка на дипломацията Маутай е символ на качество и престиж в Китай и се разпространява в над 100 страни по света, а от скоро вече и в България. Високо-градусовият алкохол се произвежда от сорго – вид житна култура, която издържа на засушавания и горещини, може да се отглежда в бедни почви и не съдържа глутен.

Маутай е продукт превърнал се в национален символ за Китай и е най-известната марка байджу. Течният огън е резултат от традиционно производство с вековни традиции. Специалистите откриват над 1 200 аромата в огнения еликсир. В световен мащаб китайското байджу предизвика истински пазарен бум. Призната като „напитката на дипломацията” в Китай, Маутай е свежото откритие на годината в България.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !