Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На Хайди Клум й трябват само залез и любов

отпечатай новината

23.11.2018 14:09 | Видян 1833 пъти

На Хайди Клум й трябват само залез и любов

Хайди Клум празнува Деня на благодарността не на трапезата, а на плажа, сгушена до любимия. В Instagram тя сподели снимка, на която е облечена в ризата на приятеля си – Том Каулиц – с когото се наслаждават на залеза.

Хайди не крие колко е щастлива, независимо от коментарите по адрес на новата й връзка. Тя и Том имат 16 години разлика, но тя не се притеснява от това: „Не ме интересува какво казват хората. Аз съм щастлива“.

29-годишният музикант я придружава на всяко събитие, след първата им публична изява като двойка през март на фестивала в Кан.

Клум не престава да залива интернет пространството с усмихнати снимки, на които е с Том. Наскоро тя дори сподели видео с него, на което написа, че го обича. Какъв по-добър отговор на всички нападки?

„Не мисля много за остаряването. Това е нещо, през което всички минават. Не смятам, че изведнъж ще се събудя и ще ме връхлети истината, че съм остаряла. Това не става внезапно. Но напоследък постоянно ми бива напомняно за възрастта ми от всякакви други хора, вместо от самата мен“, споделя Хайди.

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !