Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ким и Кание с дарение за пострадалите от пожара

отпечатай новината

23.11.2018 17:27 | Видян 1474 пъти

Ким и Кание с дарение за пострадалите от пожара

Ким Кардашян и Кание Уест дариха 500 000 долара за пострадалите от горските пожари в Калифорния. Част от парите ще отидат за две фондации, които подпомагат семействата, останали без дом заради природната стихия.

Както вече писахме, къщата им, намираща се в богаташкия квартал Хидън Хилс, Лос Анджелис, бе на метри от пожара. Поради тази причина звездите наеха частна пожарна и успяха да я спасят от пламъците.

„Ние все още не можем да влезем в нашия дом, защото миризмата на дим е прекалено силна и сме поставили вентилатори навсякъде, за да издухат миризмата“. Това разказа Ким в телевизионното шоу на Елън Дедженеръс, в което гостува. Тя изтъкна, че семейството ѝ е благословено и щастливо, че се е разминало на косъм от големия пожар.

„Къщата ни е точно в края на голям парк, той целият бе обхванат от огъня. Ако нашата къща си беше заминала, всички други щяха да изгорят“, каза още Кардашян. По думите ѝ, много нейни приятели, живеещи в Санта Барбара, са останали без домове.

„Препоръчаха ни частната пожарна. Тя спаси не само нашия дом, но и квартала ни“, добави риалити звездата.

В студиото на тв шоуто Ким се срещна със семейство, останало без къща. Мъжът работи като пожарникар и помогнал на много хора по време на пожара. За да си стъпят на краката, тя им даде чек от 100 000 долара.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !