Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Богдана Карадочева написа песен за Ритон

отпечатай новината

23.11.2018 18:10 | Видян 1581 пъти

Богдана Карадочева написа песен за Ритон

Катя и Здравко от Ритон нямат спирка. Докато голяма част от изпълнителите от тяхната генерация отдавна са в творческа пенсия, звездният тандем записва ударно нови песни за поредни албум и концерт. Дуетът вече обяви, че събира верните си почитатели на 30 май идната година в Зала 1 на НДК.

Първият от новите им шлагери вече е факт - автор на текста на Твоята жена е Драго Драганов-Чая, а музиката и аранжиментът на баскитариста от бенда Ангелите на Ритон Алекс Нушев. На финалната права е и втората песен, а нейни автори са тежката артилерия - Богдана Карадочева и Стефан Димитров.

"Парчето е уникално. Работното му заглавие е Като цигара. Със Здравко сме много щастливи, че отново работим със Стефан и Богдана. Песента е потенциален хит", коментира Катя.

Двете семейства се събират отново за съвместен проект за пръв път от 2014 г., когато излезе албумът Пътят към твоето сърце. За него Карадочева и Димитров направиха Лято за двама.

"Успоредно с работата ни по новия албум върви и организацията на мегашоуто ни в Двореца на културата, в което както винаги на сцената ще бъде нашият бенд и два часа ще пеем абсолютно на живо. Със Здравко ни е много натоварено, но сме свикнали на постоянно да сме на високи обороти и не се и замисляме да ги понижим, тъй като публиката ни знае, че сме професионалисти и винаги изпипваме всичко", добави Катя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !