Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Андреа: Не е важно кое е момичето до Кубрат

отпечатай новината

26.11.2018 10:23 | Видян 3733 пъти

Андреа: Не е важно кое е момичето до Кубрат

Фолкпевицата Андреа разказа за емоциите си около мача на Кублат Пулев с Хюш Фюри в предаването Тази събота/неделя по бТВ. Миналата седмица Андреа  получи престижно признание по време на музикални награди Big Apple Music Awards 2018, които се проведоха в Холивуд. Изпълнителката получи приз за музикалните си проекти през годините. Най-големият приз в кариерата й до момента е именно Най-добър изпълнител на Балканите.

„Всички крещяха, но само мен ме снимаха” – така къде на шега, къде сериозно певицата Андреа коментира поведението си по времето на мача на нейния приятел Кубрат Пулев с Хюи Фюри.

„Не знам кой човек на мое място би се чувствал по-спокоен да гледа човека, с когото живее 12 години на ринга да се боксира на важна галавечер с неслучаен противник”, подчерта тя.

Според нея обаче важното е друго: „Няма толкова значение кое е момичето (до най-силния българин). Важното е, че България има такъв успял спортист – в държава, която толкова малко дава за спорта, трябва да си много талантливи, амбициран и постоянен, за да успееш”.

Двамата не прекарват много време заедно преди важните мачове, защото режимът на Кубрат се разминава с нейния и не иска да му пречи.

Андреа и Кубрат Пулев мечтаят за голямо семейство. След последния си победен мач, професионалният боксьор призна, че ще обърне по-сериозно внимание е на личния си живот.

„Аз лично искам да имам поне 5 или 7 деца. Много работа, ще предстои усилен труд/ смее се/“ – споделя Кобрата пред „Тази сутрин“ по БТВ.

„Аз също искам да имам голямо семейство и в един етап трябва да започнем, защото години си минават, часовникът тиктака. Има хиляди упреци, повечето към мен като жена. Но като че ли се разпиляваме покрай кариерите си. И двамата с Кубрат искаме голямо семейство, но когато има мач, той гледа към мача, а аз към моята музика. Кариерата малко ни разпилява. Не казвам, че тя пречи да имаме семейство, защото има много хора с хубави кариери и семейство“ – споделя певицата в „Тази неделя“.

Андреа разкрива, че за разлика от повечето жени, не мечтае да е булка. „Аз даже имам уплах като видя булчинска рокля. Преди години ме снимаха за сватбен каталог и трябваше да облека една рокля. Стана ми лошо, почервенях, някаква алергия получих… Когато свалиха роклята, се успокоих и се почувствах много добре“ – разказва тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !