Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Гьобеци и алкохол за новата мис България

отпечатай новината

27.11.2018 13:19 | Видян 1745 пъти

Гьобеци и алкохол за новата мис България

С мощно чалга парти бе отбелязан изборът на новата мис България, научи HotArena. Събитието се проведе в столичен клуб, а състезателките виеха снаги под ритъма на ориенталски танци и море от алкохол.

В официалната част от вечерта момичетата дефилираха по вечерни рокли, отнасяйки солидна доза освирквания от подпийнали мъже из нощните клубове. Истинската забава настана, след като красавиците излязоха от ролята си и се впуснаха в луди танци с останалите клиенти на заведението, пише „България днес”.

В предизвикателни тоалети те събраха погледите на мачовците, които дадоха най-доброто от себе си в свалките. За всеобща забавите дамите останаха с лентите си, но така и не поддадоха на опитите за свалки.

Специален гост на вечерта бе наскоро родилата Преслава, която се смеси с участничките в конкурса. Всички заедно попяха на микрофона, а кандидатките за мис България 2018 се постараха да са в тон с певицата.

Реакциите след събитието не закъсняха. „Чалгата вече е навсякъде. Уж миски, а се държат като плеймейтки.”, „Мислех, че „Мис България” трябва да има някаква ценностна система, която е повече от припяването на чалга хитчета”, възмущават се потребители в социалните мрежи.

Иначе участничките тази година бяха предимно от Южното Черноморие. Четири хубавици пребориха регионалната конкуренция, за да стигнат до финала. Бургас, Созопол, Черноморец и Обзор, изправиха автоматично своите победителки в „Мис България”.

Мис Хасково Паола Стефанов и една от нейните подгласнички Мюге Раиф също ще се борят за короната. Финалът на конкурса ще е на 30 ноември, а претендентките ще се борят за титлата в три кръга—народни носии, бански и официални рокли.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !