Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Виктория Бекъм става влогър

отпечатай новината

28.11.2018 13:13 | Видян 1385 пъти

Виктория Бекъм става влогър

Най-известната футболна съпруга Виктория Бекъм ще направи професионален трансфер към видео блоговете. Това съобщи самата дизайнерка и певица в социалните мрежи.

Половинката на Дейвид Бекъм ще радва последователите си с клипове, в които ще показва различни видове грим, ще дава съвети за макиажа и разбира се – за цялостния стил. Кога ще се появи първото видео все още не е ясно. Причината за стартирането на YouTube канал е желанието на Бекъм да разшири модния си бранд.

От позицията си на майка пък Виктория се превърна в основен съветник на Ева Лонгория, която даде живот на първото си дете преди пет месеца. Звездата от Отчаяни съпруги почти веднага се обърнала за ценни знания в грижите за малкия Сантяго до приятелката си.

Причината - тя има богат опит от възпитанието на четирите си деца. „Виктория е една от най-добрите майки, които познавам и ми даваше страхотни съвети по време на цялата бременност. Тя е направо влюбена в Сантяго. Двамата с Дейвид смятат, че е голям сладур", разказа наскоро актрисата с мексикански корени.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !