Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Херцозите на Съсекс се местят заради кавга между Хари и Уилям?

отпечатай новината

28.11.2018 14:27 | Видян 2113 пъти

Херцозите на Съсекс се местят заради кавга между Хари и Уилям?

Дворецът Кенсингтън съобщи, че заради скорошното попълнение в семейството на принц Хари и Меган Маркъл, двамата са решили да се преместят в нов дом, където ще живеят заедно с майката на херцогинята, предаде OK Magazine.

Новото място е намиращия се в централен Лондон дворец Кенсингтън във Фрогмор хаус на територията на замъка Уиндзор. Очаква се двойката да заживее там в началото на новата година, но конкретната дата още не е уточнена.

Принц Хари и Меган се ожениха в параклиса на територията на замъка Уиндзор през месец май. Замъкът Уиндзор е на около 32 км западно от централен Лондон. Хари и Меган живеят в двореца Кенсингтън, откакто оповестиха годежа си миналата година.

Замъкът Уиндзор е специално място за техни кралски височества и те са признателни, че официалната им резиденция ще е именно там, се казва в комюнике на двореца. Замъкът Уиндзор е сред любимите резиденции на кралица Елизабет Втора.

Причината Хари и Меган да си търсят нов дом официално е появата на наследника им. Според източници на изданието обаче, Хари решил да се премести заради кавга с брат си принц Уилям.

Запознатият на кралското семейство заявил, че херцогът на Съсекс не иска личният му живот да става публично достояние.

„Той не желае детето му да се намира под прицела на камерите още от раждането“, обяснил източникът.

За разлика от Хари, брат му Уилям е на противоположно мнение. Херцогът на Кеймбридж от ранно детство приобщава децата си към обществото и не вижда в това нищо ужасно.

Очаква се Меган да роди през пролетта на 2019 г.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !