Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Съквартирантите спасяват Коледа

отпечатай новината

28.11.2018 15:43 | Видян 1575 пъти

Съквартирантите спасяват Коледа

Съквартирантите ще се номинират днес за последен път в сезона на Big Brother: Most Wanted 2018. Те ще се изправят очи в очи един с друг и открито ще изведат доводите си кого и защо номинират.

След като в Понеделник Стоян Роянов - Я-Я излезе от Къщата, той даде щита на SDI на Станимир Гъмов и тази вечер актьорът ще бъде защитен от номиниране, но ще запази правото си да номинира.

Интригите в Къщата продължават да се заплитат и усложняват. В центъра на събитията този път ще се окажат Албена и Боби, които от началото на познанството си имат пререкания и търкания. Какво се случи помежду им, ще разберем днес в 21:00 часа в ефира на NOVA.

Седмичната мисия пък ще постави на Съквартирантите изключително сериозна и отговорна задача - Духът на Коледа е застрашен и тази седмица те ще трябва да го спасят. Разделени на два отбора, цяла седмица Съквартирантите ще трябва да се борят, за да има една истинска и красива Коледа.

Как се справиха с първите си коледни мисии те ще разберем довечера от 21:00 часа в поредния епизод на Big Brother: Most Wanted 2018.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !