Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Наско Колев смени Мария Илиева с доста по–млада

отпечатай новината

28.11.2018 17:30 | Видян 2543 пъти

Наско Колев смени Мария Илиева с доста по–млада

Победителят в последния сезон на ВИП Брадър Атанас Колев се похвали с ново гадже, което е доста по-младо от голямата му изгора Мария Илиева.

Бившият на певицата показа новата си на феновете и отбеляза как трябва да изглежда едно момиче. По-малко от месец след излизането си от къщата Наско вече успя да представи новата си половинка. Младият рапър и бъдещ лекар публикува снимка на красавицата в официалния му Инстаграм профил, пише Телеграф.

„До всички намазани, премазани, боядисани, остъргани, набоцкани, модифицирани мадами: Чуваме ли се? Това е красива жена“, написа Колев върху фотоса.

Името на новата избраница на варненския рапър е Лора Маринова. За нея не се знае повече, освен че също живее във Варна. Профилът на красавицата е затворен и снимките й могат да бъдат разглеждани само от нейните приятели.

От споделения фотос в профила на Наско се вижда, че Лора е със светла коса, сини очи и плътни устни, които не изглеждат много естествени, но очевидно Колев е убеден в това, предвид факта, че оплюва „набоцканите“ дами.

Очевидно младата красавица е успяла да излекува разбитото сърце на Наско, който в къщата страдаше за бившата си половинка Надя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !