Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Днес приключват снимките на Откраднат живот

отпечатай новината

28.11.2018 18:00 | Видян 2226 пъти

Днес приключват снимките на Откраднат живот

Днес е последният снимачен ден на настоящия шести сезон на Откраднат живот: Анатомия на гнева. Това стана ясно от публикация на актрисата Неда Спасова в социалните мрежи.

Екранната сестра Райкова разкри пред последователите си, че участието й в настоящата порция от епизоди на медицинската драма е вече приключило. „А аз от снощи си приплаквам... Ревла. Изживях нещо изключително в живота си! Нямам думи да опиша щастието и благодарността си! Благодаря на всички замесени, в това число и зрителите! Простете ми, ако има нещо! Обичам ви!“, написа още актрисата.

"Днес ми беше последният снимачен ден в Откраднат живот. Точно когата наваля първият истински сняг. Едва ли има някаква метафора, по скоро е съвпадение. Още един важен проект приключи. Поредният проект, който повлече със себе си още месеци от живота ми. Започнахме да го снимаме в разгара на лятото, сега е зима.

Пет месеца не са малко, достатъчно да привикнеш към нещо и към някой.. Време което прекарах в една сграда със хора с които станахме близки. Е, днес всичко приключи. Днес беше странно, леко тъжно. Не дадох вид, че се вълнувам. Сградата никога повече няма да видя, надявам се хората, които я обживяваха да ги видя. Ето това е негативната част на нашата професия. След всеки проект се чувставаш все едно приключва важна част от живота ти", написа и екранната половинка на Спасова - Владо Карамазов.

Анатомия на гнева направи премиерата си в ефира на Нова тв през септември, като паралелно с това събра и част от феновете на официална прожекция в Дома на киното. Съвсем скоро екипът на продукцията стартира и национално турне с цел да се запознае и със зрителите от по-големите градове извън София.

Актьорите вече позираха за селфита в Пловдив и Стара Загора, а тази вечер е последната спирка от обиколката – Бургас.

„Щастливи сме, че след огромния успех на прожекциите в София, ще можем да се срещнем с феновете в страната и да споделим емоциите от сериала. Разговорът между артисти и публика е изключително преживяване и за двете страни”, коментира на старта на турнето продуцентът на сериала Евтим Милошев.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !