Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ивана ще подкрепи участниците по време на първия малък концерт на Music Idol

отпечатай новината

11.03.2009 18:00 | Видян 12310 пъти | Гласували 3

Ивана ще подкрепи участниците по време на първия малък концерт на Music Idol

Надпреварата между кандидатите за място сред финалистите на Music Idol 3 ще продължи в театралните кастинги, които ще бъдат излъчени утре и в петък от 20.00 часа по bTV.

Онези, които тази вечер се класират директно за третия кръг от втория етап на кастингите, ще си почиват за сметка на техните опоненти, които ще трябва да убедят журито, че имат място в заключителната фаза на формата. Всичко това феновете на Music Idol ще видят в епизода утре вечер. Тогава двама от конкурентите, борещи са за едно място, ще си помогнат взаимно, за да преодолеят трудностите в поредния кръг.

В петък, 13 март, ще станат ясни имената на талантите, които от следващата седмица всяка делнична вечер ще се борят за зрителските гласове. Кандидатите ще бъдат разпределени в две групи от по десет човека – мъже и жени, като съответно те ще изнесат своите концерти в понеделник и вторник. В сряда вечерта, 18 март, една част от талантите ще напуснат шоуто. В четвъртък и петък останалите ще продължат битката за място в най-успешното музикално шоу в България, а резултатите от нея ще станат ясни на 23-и март, понеделник по време на вторите елиминации.

През седмицата на малките концерти истинска плеяда от звезди ще подкрепи талантите и шоуто. В понеделник, 16-и март, одобрените кандидати от цялата страна ще бъдат посрещнати в общината от кмета на столицата Бойко Борисов, който по-късно вечерта ще ги подкрепи на живо в шоуто. На сцената на Music Idol ще се качи и фолк певицата Ивана, която ще вземе участие в първото голямо изпитание на идолите.

Другата седмица в шоуто ще вземат участие и едни от най-големите имена на българската поп и поп-фолк сцена. Истинска изненада очаква участниците и зрителите на формата по време на заключителната част на малките концерти. Каква ще бъде тя – ще стане ясно следващата седмица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !