Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Ален Делон е неузнаваем

Френската филмова легенда Ален Делон беше смятан за един...

Кой е най-горещият принц

отпечатай новината

30.11.2018 15:51 | Видян 1720 пъти

Кой е най-горещият принц

След като принц Хари е щастливо женен и очаква бебе, дамите мечтаещи за гадже от кралско семейство, ще трябва да разширят търсенето си.

Филиппос, принцът на Гърция и Дания, работи като мениджър на хедж фондове в Ню Йорк, е почти толкова добра партия като принц Хари, но за съжаление, е зает от наследница на самолетна компания.

Има няколко други господа, които биха могли да влязат в сметката. Принц Хусейн бин ал-Абдула понастоящем е свободен. 24-годишният наследник на трона обича мотоциклетите и готвенето. Той се появи по-рано тази година  с принц Уилям по време на футболен мач на Англия.

20-годишият кръщелник на принц Уилям, принц Константин-Алексиос е идеален, ако търсите бъдещия си съпруг в Instagram.

Принц Абдул Матин от Бруней е шести по ред за трона и е необвързан. 27-годишният Матин има склонност към приключенски спортове, поло и е фен на екзотични породи котки.

Част от разширеното британско кралско семейство добра партия е 24-годишният Луис Спенсър, племенник на лейди Даяна и син на брат й Чарлз. Той бе определен да наследи 90-стайния Althorp Estate, решение, което събра доста критики, тъй като Луи има три по-големи сестри.

Братовчед на принц Хари и брат на лейди Кити Спенсър не е официално принц, но все пак вероятно ще имате късмет да получите няколко кралски покани за сватба като негова дама.

Следва Артър Чато, любимият племенник на кралица Елизабет, внук на покойната й сестра принцеса Маргарет. Той редовно пуска разголени снимки в социалните мрежи от свои почивки.

И не на последно място по-старият брат на Артър Чато, Самюъл Чато. Въпреки че, 22-годишният любител на изкуството в момента има приятелка, която и веган и блогър, и се казва Софи Пийп, той обича да флиртува със своите 49 000 последователи в Инстаграм, като редовни ги радва с любовта си.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !