Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Игнатова и Рачков ще водят с Кънчев ВИП Брадър 3

отпечатай новината

11.03.2009 17:00 | Видян 13954 пъти | Гласували 2

Игнатова и Рачков ще водят с Кънчев ВИП Брадър 3

Една от най-дискутираните светски двойки в момента - Мария Игнатова и Димитър Рачков, ще води Седмичните битки във VIP Brother 3. Това ще се случва всеки понеделник от втората седмица до края на шоуто в специално създадено за целта студио. Концепцията на Седмичните мисии ще бъде разкрита допълнително.

Знае се, че битките са част от големия лайв в понеделник, че в битките VIP съквартирантите ще се състезават индивидуално, както и че за всяка битка ще бъдат изработвани специални костюми и декори. Водещите Мария Игнатова, Димитър Рачков и разбира се – титулярът на VIP Brother Live Ники Кънчев, също ще влизат в роли в зависимост от темите на Седмичната битка.

Оригиналното им чувство за хумор, непринудено поведение и атрактивен начин на водене гарантират много забавни и комични моменти, казват от Нова телевизия.

Междувременно продуцентът на VIP Brother 3 обяви, че е подписал договор с всички участници в предстоящия сезон на шоуто. Той стартира този понеделник, 16 март, от 20 часа по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !