Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Джерард Бътлър е хоспитализиран в Доминикана

отпечатай новината

03.12.2018 11:45 | Видян 1871 пъти

Джерард Бътлър е хоспитализиран в Доминикана

Актьорът с шотландски корени Джерард Бътлър бе приет в частна болница в Доминиканската република. До хоспитализирането на екранния агент Майк Банинг се стигна, след като в продължение на няколко дни звездата изпитвал остра болка в коремната област.

Лекарите бързо изключили възможността Бътлър да страда от апендицит, предава Daily Mail. Поставената му диагноза е дивертикулит, като по думите на медиците 49-годишният актьор ще бъде освободен за домашно лечение в следващите дни.

Преди броени дни Бътлър бе в Хаити, за да подаде ръка на децата в нужда. Тогава той говори за връзката между глада, причинен от бедността, и липсата на образование.

Междувременно стана ясна и премиерната дата на Код: Ел Ей (Angel Has Fallen) - филмът, който върна Бътлър и тази година у нас. Третото заглавие от екшън поредицата за Майк Банинг ще се появи на бял свят на 23 август догодина.

Сюжетът ще постави главния герой в светлината на прожекторите като основен обвиняем за убийството на президента. Този път той ще трябва да се изправи и срещу собствените си демони, за да докаже невинността си.

Режисьор на проекта е Рик Роман Во, а с участие в него се разписват още Джейда Пинкет Смит, Морган Фрийман и др.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !