Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Койна Русева отваря бутик за дрехи

отпечатай новината

03.12.2018 16:29 | Видян 2957 пъти

Койна Русева отваря бутик за дрехи

Тази седмица от 18:00 часа в епизодите на Скъпи наследници зрителите на bTV ще разберат кой е отговорен за побоя над Борис. Неда ще влезе в ролята на борец за справедливост и защитник на детето си, Юлия ще се опита да използва ясновидските си способности, за да разкрие виновника, а Косьо ще бъде разгневен от егоизма на сина си. Партньорството на екстремния спортист с Калин няма да бъде добре прието от никой, освен от Ани.

Дочеви ще се подготвят за 50-тия юбилей на Милица, която не е празнувала рождения си ден от цели 25 години. Бизнес дамата ще съчетае повода с официалното откриване на първия бутик на Зла жена в столицата, но това ще направи организацията още по-стриктна и изнервяща.

Как ще се отрази липсата на бели трюфели и есетра, какъв план ще измислят Иван и Косьо за празненството, как ще види вечерта Юлия и какъв неочакван подарък ще получи рожденничката от баба Злата?

Спонсорът Сара ще продължи да предлага методи за справяне с депресията и зависимостите на Васил, като един от тях ще е активният спорт. Присъствието му в Бели Вит ще повдигне въпроса има ли право едно дете да познава биологичния си баща или понякога е по-добре да не знае за съществуването му.

Той ще бъде заподозрян в съучастие с Георги, а приятелката му ще се замеси в опасен любовен триъгълник. Как ще реагира Чавдар на бащинските желания на Васил - всеки делник от 18:00 часа в Скъпи наследници по bTV.

Подкрепата на Георги и Цветан към спортното развитие на селото ще накара Поля да преосмисли трудовите си взаимоотношения, а Любо, Чочо и Боби - да вземат решение каква цена биха платили, за да сбъднат мечтата си.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !