Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Дейзи Ридли става Карибски пират

отпечатай новината

04.12.2018 09:45 | Видян 1105 пъти

Дейзи Ридли става Карибски пират

Дейзи Ридли, която нашумя като Рей от Междузвездни войни, е сред най-спряганите имена за нов главен персонаж в следващите Карибски пирати. Неотдавна се появиха спекулации, че след като Джони Деп вероятно ще получи червен картон от франчайза на Дисни, то светлината на прожекторите ще попадне върху жена.

Още тогава критиците предположиха, че овакантеното от холивудския ас място може да бъде заето от Ридли. Слуховете обаче се засилват и през следващите седмици, след като и фенове започнаха да лобират за участието на актрисата в следващия филм под щампата на Карибски пирати.

От медийния гигант все още отказват официално да коментират дали в Отмъщението на Салазар сме си казали сбогом с любимия капитан Джак Спароу, както и дали възнамеряват да поставят дама в центъра на събитията.

Ридли ще изгрее и в деветия филм от Междузвездни войни през 2019 г. Неотдавна актрисата обясни, че последната лента от настоящата трилогия вероятно ще е последната за нея и героинята й Рей. Предвид желанието на Дисни да експлоатира до краен предел печеливша продукция обаче е трудно да повярваме, че това ще бъде финалната част на Междузвездни войни.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !