Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Дидо от D2 оглави Фермата

отпечатай новината

04.12.2018 10:47 | Видян 1619 пъти

Дидо от D2 оглави Фермата

Числото 13 се оказа късметлийско за вокалиста на D2 Деян Каменов-Дидо. Точно в 13-ата седмица от предстоя си в предаването „Фермата“, рокаджията получи заветната титла фермер на седмицата, след като четири пъти се размина на косъм от шефството в стопанството.

След като в тазседмичния елиминационен дуел музикантът победи на арената емигранта Симеон, това автоматично го нареди сред претендентите за ръководния пост. Тъй като това е предпоследната седмица преди големия финал на шоуто, този път нямаше избран участник от продукцията, за да не се влияе на играта. По тази причина опонентът на Дидо беше единствено Нури, предложен от отпадналия Симо.

За рокаджията това беше пета и последна предоставена му възможност да стане фермер на седмицата, като всички му стискаха палци този път да се справи с конкуренцията. Въпреки че изгуби първата от трите битки, в следващите две Дидо успя да надвие Нури и най-накрая да се увенчае с победа и на мини арената.

Тъй като по време на дуела рокаджията беше подкрепян от всички свои съфермери, той им се реваншира, обявявайки в първата си шефска реч, че в следващите дни ще я карат по-отпускарски и след като се свърши задължителната работа, всеки може да прави каквото си пожелае.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !