Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Тайра Банкс налива пет години сценария за В човешки облик 2

отпечатай новината

04.12.2018 12:19 | Видян 1637 пъти

Тайра Банкс налива пет години сценария за В човешки облик 2

Супермоделът Тайра Банкс разкри, че е работила за продължението на хитовия детски филм от 2000 г. „В човешки облик“ в продължение на пет години.

Обявихме, че продукцията ще бъде излъчена миналата година, но всъщност проектът се обмисля от доста по-отдавна. Първоначално преговорите стартираха с „Дисни“, но предвид, че поколението, което отрасна с първата лента е вече пораснало, преценихме, че телевизията Freeform е по-подходяща платформа

обясни Банкс пред The LA Times. Водещата на „Следващият топ модел на Америка“ обясни още, че според първоначалните планове Линдзи Лоън също трябвало да се завърне на екран. Двете разменяли мейли в продължение на месеци опитвайки се да нагласят графиците си. „В крайна сметка тя прие да прави шоу за MTV, което я изпрати в Европа по време на снимките на филма“, казва чаровната брюнетка. Тя е категорична обаче, че героинята й Кейси получава необходимото внимание и във втората продукция от франчайза.

Сюжетът на „В човешки облик 2“ се завърта около Банкс в ролята на куклата Ив, която този път помага на 20-годишна управителка на фирма (Франша Райса) да живее и обича отново. Премиерата на филма се състоя през уикенда по Freeform.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !