Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Пак извън протокола: Меган мисли за домашно раждане

отпечатай новината

04.12.2018 14:53 | Видян 1867 пъти

Пак извън протокола: Меган мисли за домашно раждане

Не за първи път Меган Маркъл бяга от правилата на кралския протокол. Очаква се бременната херцогиня на Съсекс да роди през пролетта.

Някогашната актриса и звезда от сериала „Костюмари“ размишлява над варианта за домашно раждане, въпреки заръките на лекарите, съобщава Vanity Fair.

Изданието се позовава на източник, приближен до кралското семейство. По думите му, Меган искала да се отличи от другите жени в семейството. Сега тя и съпругът ѝ избират алтернатива на лондонската болница „Сейнт Мери“, където са раждали принцеса Даяна и Кейт Мидълтън.

Една от възможностите е да роди в резиденцията в Уиндзор, където се местят да живеят с Хари. По традиция, няколко часа след раждането новата майка е длъжна да излезе на улицата, за да може британците да приветстват бебето. Но ако Маркъл избере домашното раждане със сигурност ще наруши правилата в кралското семейство.

През септември по време на официалните изяви на Меган и Хари, херцогинята неведнъж не спази протокола. Сред едно от най-обсъжданите ѝ „прегрешения“ бе, когато излезе от автомобил и сама затвори вратата след себе си.

Източник: tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !