Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Правят мюзикъл по творчеството на Принс

отпечатай новината

05.12.2018 09:34 | Видян 787 пъти

Правят мюзикъл по творчеството на Принс

Продуцентите от Universal Pictures планира да заснеме мюзикъл, вдъхновен от най-популярните песни на покойния Принс. Това стана ясно, след като компанията придоби правата за някои от класиките на носителя на „Грами“.

Въпреки това проектът няма да проследи отблизо върховете и паденията в живота на Принс, като вместо това ще заложи на оригинална история. Крайният резултат вероятно ще наподобява мюзикълите от франчайза „Мама миа“, които станаха изключително популярни не само сред феновете на ABBA, но и сред зрителите, които не са закърмени с творчеството на групата.

Подробностите около самата продукция се пазят в пълна тайна. Все още не е ясно и кой ще режисира филма. Междувременно от Netflix готвят документален сериал, посветен на изпълнителя на Purple Rain. Начело на проекта застава номинираната за „Оскар“ Ава Дюверней. "Принс беше гений, радост и шокираща личност за всички. Той беше уникален. Той преодоля предразсъдъци и бариери и сподели чувствата си чрез музиката си. Признателна съм и се чувствам поласкана, че се заемам с осъществяването на този проект", разкри наскоро режисьорката в социалните мрежи.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !