Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Григор Димитров с ексклузивно интервю за Преди обед

отпечатай новината

05.12.2018 09:18 | Видян 1744 пъти

Григор Димитров с ексклузивно интервю за Преди обед

Григор Димитров дава ексклузивно интервю за Преди обед пред журналиста Десислава Стоянова и оператора Добромир Иванов в Монако, където Гришо се готви за новия сезон и тренира с имена като Новак Джокович, Рафаел Надал и Роджър Федерер.

Тенисист номер едно на България ще сподели за дългия път от Хасково до Монте Карло, пречи ли тенисът на личния му живот, кой е въпросът, който си задава всеки ден и кои са скритите му таланти, които би искал да развие.

„През последните години професионалният ми интерес е фокусиран върху изключителните хора - тези, които са на ръба на човешките възможности в заниманията и в постиженията си. Григор Димитров е изключителен в своята сфера и в това, което е успял да постигне и отдавна чакам срещата с него. По ирония на съдбата интервюто, което трябваше да се случи в края на 2017-та, когато той беше на върха, се осъществи сега, когато той изпраща една трудна година, в която нямаше очакваните успехи на корта", казва Десислава Стоянова.

Григор Димитров ще коментира представянето си през сезон 2018, когато стартира под номер 3 в световната ранглиста, а завършва под номер 19, без нито една титла. Какви са амбициите му за 2019 г., с какви очаквания е към легендарния Андре Агаси, когото е привлякъл в щаба си, и защо за момента е взето решение да не участва в турнира в София през февруари, 2019 г. Отговорите очаквайте в откровено интервю в три поредни дни – на 5,6 и 7 декември в ефира на bTV.

В Преди обед на 5 декември очаквайте още вдъхновяващи и вълнуващи истории. В сряда стартира новата рубрика на корифея на италианската кухня в България – Животът е прекрасен с Лео Бианки, където Лео ще се завърне в родната Катания и ще разкаже на зрителите за голямата си фамилия.

На 5 декември Сашо и Деси ще срещнат зрителите на bTV и с Яо Хуанг – една от 11-те жени, които движат технологиите напред в Ню Йорк – в рубриката Гр@мотни. Своите най-екстремни моменти ще разкаже Тито Томази, който се осмелява да кара колело там, където другите не смеят.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !