Родителите на Софка изсипаха огромна...

С пълни джобове се оказа Гринго малко преди сватба си със...

Посочиха причината за смъртта на Карл...

Причината за смъртта на световноизвестния моден дизайнер...

Сдружение Маринела спечели наградата Златно сърце

отпечатай новината

05.12.2018 12:03 | Видян 305 пъти

Сдружение Маринела спечели наградата Златно сърце

На 4 Декември 2018г. в хотел Хилтън се проведе петото издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност на списание Business Lady.

Сдружение Маринела спечели отличието Подкрепа на таланти и хора в неравностойно положение в категория: НПО В ДЕЙСТВИЕ.

Директорът на сдружението, Ангелина Ангелова благодари за получената награда и изрази своята признателност към журито:

„Тази награда е изключително висока оценка за нашата работа през изминалата година. Екипът на хотел Marinela Sofia и сдружение Маринела, в партньорство успяха да осъществят събитие историческо по рода си, а именно България да бъде домакин за първи път на финалът на VIII-то световно отборно първенство по шахмат за незрящи и слабовиждащи се. Само по себе си събитието значи много за българската общесвеност. Благодаря на бизнесдамата Маринела Арабаджиева, която повярва в проекта и осигури този огромен ресурс.”

Наградите Златно сърце имат за цел да възнаградят морално усилията на онези компании и отделни личности, които са допринесли най-много чрез средства и отделено време за дадена кауза.

Те бяха присъдени за инициирани, реализирани и/или подкрепени обществено значими кампании и социални проекти в различни каузи, сред които - Подкрепа на беззащитните, НПО в действие, Зелена планета, Спортни инициативи, Културни проекти, Корпоративен гражданин, Устойчиво развитие, Информационни кампании за превенция и устойчивост, Медиите и социалните каузи, Здравеопазване и здравни инициативи и Цялостна социално отговорна политика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !