Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Григор Димитров: Тенисът е моят живот

отпечатай новината

05.12.2018 18:00 | Видян 1847 пъти

Григор Димитров: Тенисът е моят живот

„Приел съм тениса като начин на живот. Това е страст. На мен ми доставя удоволствие да малтретирам тялото си цял живот. Аз не го приемам като работа, а като част от себе си“. Това заяви Григор Димитров пред bTV и направи своята равносметка за отиващата си 2018 година.

Българинът уточни, че е имал много моменти, в които му се е искало да „избяга“ и да се занимава с нещо друго, но с времето е разбрал, че онова, което прави най-добре е именно да играе тенис.

„В тениса материалните неща са нещо лесно, но за мен това е второстепенно. Колко са важни за мен парите? Виждал съм и двете страни на монетата, това е нещо, с което може и без което може. Парите са следствие от работата ми“, коментира хасковлията.

„Усещам нещата, които съм подобрил в себе си. Променил съм се и като човек, не само на корта, но и извън него. Мисля, че станах и по-добър човек“, каза още той.

На въпрос има ли нещо, за което съжалява, Гришо отговори, че е разочарован от представянето си на корта през тази година: „Не мога да го крия, но в същото време трябваше да погледна от другата страна на нещата – не лъжеш себе си, това са нещата от живота. Няма как в противен случай да събереш сили и да направиш следващата крачка“.

Димитров поясни, че не е давал разрешението си за издаване на книга за живота му. Той добави, че все пак би желал да напише своя и да я промотира.

Наскоро половинката на Никол Шерцингер зарадва феновете си като качи снимка в Instagram, на която украсява елхата си. По предстоящите празници, той коментира, че на Нова година ще си легне в 22:30, но не уточни дали ще празнува с приятелката си.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !