Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емилия изнесе Харем в Арена Армеец

отпечатай новината

06.12.2018 11:06 | Видян 2313 пъти

Емилия изнесе Харем в Арена Армеец

С пищно шоу под наслова „Харем“ попфолк фурията Емилия даде старт на концерта на телевизия „Планета“ в зала „Арена Армеец“ снощи.

Танци и костюми ала боливудска приказка се превърнаха в реванш за дългото закъснение на звездите по повод 17 години от създаването на медията. След „Харем“-а и съпровождащата го хореография до Емилия застана Емрах Стораро. Двамата отправиха поздрав към присъстващите с дуетното си парче „По такива си падам“.

Изпрати ги рапърът Иван Динев-Устата, който се представи като „най-дебелия и най-големия водещ“.

„Време е да започне циркът на годината. Събрали сме най-големите тигрици, пантери, кошутки и жребчета на попфолка. Но динозаврите също не са изчезнали“, пошегува се той.

Следваща под светлините на прожекторите излезе примата на българския фолк Глория, последвана от Райна, Борис Дали, Есил Дюран, Мария и други. Истинско вълнение сред публиката, започваща от малки деца и стигаща до пенсионери, предизвика появата на втория изявил се член от фамилията Стораро – Фики. Той изпълни хитовете си „Аз измръзнах“ и „Пате“, а малко по-късно се върна на сцената, за да партнира на Десислава. Чаровната блондинка се разписа като първата за вечерта, която бе викана дълго за бис от меломаните.

„Запомнете, че ви обичам и ще правя още много песни“, даде заявка тя.

Братовчедът на Фики и Емрах - Денис Теофиков, също стъпи под прожекторите, за да изпълни дуета си с Цветелина Янева - „Грешка беше“. Певицата подсказа на феновете, че това е първата голяма изява на Денис, и подкани да го аплодират силно.

Самият Тони Стораро, който не е част от семейството на „Планета“, беше голямата изненада на вечерта. Фолкидолът запя рамо до рамо с Галена общия им проект „Шефката“, а партньорката му по микрофон намекна, че той е на антибиотици, но това не попречи да даде всичко от себе си. Красивата брюнетка потанцува с няколко големи плюшени мечока, като подари един от тях на фен.

„Останалите ще даря за „Българската Коледа“, сподели тя.

Сред останалите от общо 26 звезди, които поляха празника на телевизията, бяха Анелия, Преслава, Емануела, Галин, Джена, Теди Александрова и Илиян.


Източник: Monitor
Снимка: Крум Стоев


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !