Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Наум Шопов не може да се отърси от загубата на детето си в Откраднат живот

отпечатай новината

09.12.2018 09:27 | Видян 2629 пъти

Наум Шопов не може да се отърси от загубата на детето си в Откраднат живот

Наум Шопов-младши и колежката му Ирина Митева, които в сериала „Откраднат живот“ са екранната двойка доктор Борис Тасев и финансовият директор Ина Фотева, разплакаха цяла България в предпоследния епизод на шестия сезон на медицинската драма.

След поредица драматични събития в сюжета и знакова среща между Ина и уж мъртвия й съпруг Иво Фотев красивата изгора на доктор Тасев прави проблем с бременността. При прегледа е установено, че сърцето на детето в утробата й е спряло.

Лекарите в болница „Св. Кирил“ предизвикват раждане на мъртвия плод, а на него присъства и героя на Наум Шопов. Докато Ина ражда и двамата плачат, а след това искат да видят мървото детенце. „Извинявай, че мама не можа да те опази“, беше една от разтърсващите реплики на персонажа на Ирина Митева.

Час след излъчването на серията Наум Шопов-младши пусна в Инстаграм снимка с колежката си и признанието: „Това, което гледахте днес, беше най-тежкото нещо, което ми се е случвало в „Откраднат живот“. Наистина ми беше изключително трудно да участвам в тази сцена и ме държа няколко дни след като я заснехме. Искрено съжалявам за хората, които са го преживели наистина“

Под фотоса заваляха десетки коментари, като почти всички хора споделяха, че са се разплакали на сцената. Не липсваха и жени, които открито признаваха, че са загубили рожбите си по същия начин. Единодушно всички оцениха високо органичното присъствие на актьорите в този труден сюжет.

Източник: monitor
Снимка: Симеон Кермекчиев

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !