Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Новата Мис България имала криви зъби

отпечатай новината

10.12.2018 17:15 | Видян 2060 пъти

Новата Мис България имала криви зъби

Стари снимки на новоизбраната Мис България 2018 Теодора Мудева, която бе коронясана на бляскава церемония през изминалата седмица, лъснаха в мрежата.

Красавицата, която наследи титлата от оплюваната си предшественичка Тамара Георгиева, се оказа, че невинаги е била толкова хубава и достойна за миска.

17-годишната бургазлийка била с криви зъби и захапка, което налагало носенето на шини, за да докара холивудската си усмивка, с която пребори конкуренцията на престижния конкурс тази година, пише България Днес.

Освен брекети Теди, която все още е ученичка, носела и очила с диоптър, а фотоси от миналото й доказват, че момичето прилича по-скоро на отличничката на класа отколкото на кралица на красотата, коментират свидетели на трансформацията й от грозно пате в красив лебед.

Кадър на Мудева от детските й години показва, че тя е била пухкаво хлапе, което обожава животните. Освен с мода младото момиче се занимава със спортни и балетни танци и споделя, че това е нейният начин да поддържа стройната си фигура.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !