Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Джизъса се стресна от годежа със Златка

отпечатай новината

11.12.2018 17:55 | Видян 3814 пъти

Джизъса се стресна от годежа със Златка

Да използва годежния пръстен, връчен му от Големия брат – тази възможност пропусна футболистът Благой Георгиев – Джизъса.

Самият той наскоро пожела от екипа на „Биг Брадър: Most Wanted” да му осигурят бижу, с което да падне на колене пред любимата си – плеймейтката Златка Райкова. Докато някои от феновете очакваха това да стане на големия финал в понеделник вечер и намират пропуска за признак на страх, то други стигнаха до заключението, че всичко е било за пред камерите. „Джизъса щеше да предложи, ако бяха спечелили. Той пробва да изнудва продукцията. Това не е любов, а чист пиар трик“ и „Златка ще чака друг риалити формат, в който да вдигне сватба“, гласят част от коментарите на зрители. В социалните мрежи се появи и шега по адрес на футболиста, препратка към култовите лафове на тризначките Вяра, Надежда и Любов -

„Дека са ти пръстените, Благо“.

Припомняме, че  на финала на предаването Георгиев и Райкова завършиха едва на пето място, а четвърти се нареди актьорът Станимир Гъмов.

Среброто и бронзовия медал зрителите отредиха съответно на силиконката Джулиана Гани и екстравагантната Никита Джонсън. Рапърът Стефан Иванов, по-известен като Уош МС, спечели титлата „Любима звезда на България“. Той поля подобаващо победата си и пропусна да се появи в сутришните предавания, в които трябваше да говори.

В интернет пространството се появиха редица шеги и за поп-фолк звездата Андреа, която беше сред коментаторите в студиото в Нови хан. Изпълнителката на „Всичко ми взе“ видимо е качила няколко килца, което най-вероятно се дължи на здравословен проблем. Фенове обаче се посмяха на неин гръб с коментари от типа:

„Андреа май е изяла Кобрата по пътя към студиото“

и „ Андреа си забрави фотошопа вкъщи“. Подобни подмятания по адрес на певицата се появиха и след мача на Кубрат Пулев с Хюи Фюри през октомври.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !