Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Андреа отговори на нападките за фотошопа

отпечатай новината

13.12.2018 13:09 | Видян 3087 пъти

Андреа отговори на нападките за фотошопа

Няколко часа след подигравателните коментари за нейната визия в интернет пространството, Андреа отговори на нападките. „Хора, това ли е най-важното?“, попита певицата във Фейсбук, която често разкрасява снимките си с Фотошоп.

Веднага след излизането на статуса, множество потребители на социалната мрежа ѝ отговориха. Тази сутрин обаче постът липсва от официалния профил на Андреа и най-вероятно е бил изтрит.

Както вече писахме, певицата бе коментатор на финала на Big Brother Most Wanted. Малко след края на предаването, освен публикации за победителя, се появиха доста колажи на попфолк изпълнителката. От тях се вижда, че на живо тя изглежда доста по-пълна в сравнение със снимките ѝ във Facebook.

„Кадри от вчерашното живо предаване в студиото на „Big Brother Most Wanted“, където Андреа бе сред защитниците. (Не разтегнати снимки в оригинален размер)“, написаха администраторите на официалната страница на певицата в социалната мрежа.

Колажите на певицата предизвикаха горещи спорове в интернет. По-голяма част от потребителите на социалните мрежи са на мнение, че любимата на Кубрат Пулев може да е бременна или има здравословни проблеми, но не е нужно да коригира по този начин снимките, защото на живо си личи разликата. Под фотосите на фолкфурията се появиха стотици обидни коментари по неин адрес.

„Скъпа Андреа, снощи те гледах и само да вметна – харесвам те, но нямаш нищо общо със снимките. Нито тези, нито всички, които публикуваш. Красива си със или без фотошоп. Но е видно колко много го използваш“, написа жена под кадрите.

„Едва ли някой ще си прави труда да ви разтегля снимките! Целия хейт идва от това, че реалната ви визия и тази от социалните ви профили е коренно различна! Килограмите не са повод за подигравка, но ако вие не се харесвате такава (а то е видно от труда, който влагате в обработки и оправдания) направете нещо за себе си!“, коментира друга фенка на Андреа.

Певицата не за първи път привлича вниманието с визията си. През тази година хора с по-зорко око я хванаха на няколко пъти, че е прекалила с коригирането на снимките си, поради което има груби грешки по снимките ѝ.

Източник: tialoto.bg
Сними: Нова тв


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !