Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преслава беснее заради фалшиви новини по нейн адрес

отпечатай новината

13.12.2018 13:25 | Видян 1720 пъти

Преслава беснее заради фалшиви новини по нейн адрес

„Живеем в ера на свръхкомуникация, в която интернет даде възможност на много драскащи лъжци да пишат неистини и да наричат себе си журналисти, опорочавайки иначе тази така достойна и доблестна професия“. Това написа Преслава в своя официален профил във Facebook. Повод за недоволството на певицата стана фалшива новина за нея, разпространена в интернет пространството.

Според изпълнителката, в последните дни правят опити да настроят феновете ѝ срещу нея. Преслава изтъкна, че попаднала на новина, в която пише, че: „Младата майка реши да не дере гърло пред пияните студенти“ и определено е бясна от написаното. Тя бе категорична, че е имала личен ангажимент по случай студентския празник и затова отказала участие.

„Не стига че е гнусна лъжа, но и обижда всички студенти, поставяйки им етикет, че са пияници. Съжалявам, но няма как да остана равнодушна към подобни твърдения“, продължи певицата.

Преслава, която роди първото си дете това лято, изтъкна, че много известни личности като нея срещат все повече фалшиви новини за себе си. „Смятам, че е крайно време държавата да създаде закон срещу фалшивите новини. Не е ли факт, че една фалшива новина, която е предварително обмислена и вреди на някого, е престъпление сама по себе си? И за това престъпление трябва да се носи отговорност! Докато такъв закон не бъде факт, не може да разчитаме, че до нас достига достоверна информация“, категорична е попфолк изпълнителката.

Накрая Преслава уточнява, че не поставя всички журналисти, пишещи за нея, под общ знаменател.

На певицата явно вече ѝ е писнало от фалшиви твърдения, написани по неин адрес в интернет.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Facebook




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !