Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

NOVA търси големите постижения на...

Кои са големите постижения в демократичната история на...

Коледната идилия на Тото и приятелката му

отпечатай новината

13.12.2018 14:43 | Видян 2176 пъти

Коледната идилия на Тото и приятелката му

От както стана ясно, че до Тото от Скандау има ново момиче – танцьорката Кристин Петринска – двамата прекарват всяка минута заедно и не спират да споделят снимки от ежедневието си в социалните мрежи.

Нека припомним, че през май тази година, Тото се раздели с дългогодишната си приятелка Яна, тъй като й е изневерил. Песента “Чужди усмивки” е посветена именно на нея и както самият певец неколкократно обясни, текстът е разговорът, който така и не е провел с бившата си половинка.

Новата му връзка обаче върви страхотно, съдейки по снимките, които рапърът споделя в профила си в Instagram. Кристин е плътно до него на всяко участие, а все по-често се вижда как русокоската чисти, готви и подрежда в дома му. Само преди ден, Кристин качи видео на което показва как двамата сглобяват и построяват коледното си дръвче. Малко по-късно русокосата красавица сподели снимка на готовата елха и от посланието към нея стана ясно, че двамата официално живеят заедно.

Колкото до бившата изгора на певеца, Яна Червенкова се отдаде на пътешествия и забавления цяло лято. Малко след раздялата, тя не бе много активна в социалните мрежи, но от няколко месеца насам, Яна споделя снимки от море, прекарано с приятелки и сватба, на която тя е била шаферка.

Източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !