Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Кийт Ричардс спря пиенето

отпечатай новината

13.12.2018 16:47 | Видян 703 пъти

Кийт Ричардс спря пиенето

Емблематичната китара на Rolling Sotnes Кийт Ричардс заяви, че е спрял алкохола. „Просто беше време да престана“, коментира лаконично пред американските медии той.

Пред списание „Ролинг Стоун“ Ричардс разказа, че в последната една година е намалил драстично спиртните напитки и че просто е издърпал щепсела от контакта, защото бил погълнат от алкохола.

Все още обаче си позволява по чаша вино или една бира, но 75-годишният музикант (ще ги навърши на 18 декември) смята, че точно сега е било правилно време да се откаже от порока. В момента групата е САЩ за американската част от турнето си „No filter“ и Кийт допълва, че се чувства добре без чашката и не иска повече да се връща към нея.

Колегата му Рони Ууд също е забелязал промяната в Ричардс, откакто спрял да пие. „Стана удоволствие да работим заедно. Много по-мек е. Отворен е към повече идеи. Просто не ставаше вече по стария начин.

Мисля че Кийт, който познавахме и обичахме, си имаше точка на пречупване, при която, ако изпиеше само още едно си стигаше върха на възможностите и после ставаше много неприятно

Тази точка на пречупване идваше все по-рано и по-рано, и той го осъзна“, коментира Ууд, който даде пример и с личната си история – как е спрял алкохола, и добави че ще даде „пълната си подкрепа“ на Кийт.

Над 70 сме, но отново правим рокендрол като 40-годишни заяви шеговито Рони.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !